19 January 2011

Wat is er allemaal te beleven?

Ok jullie zien natuurlijk een paar verhalen aan de rechte kant van mijn blog maar wat zijn het allemaal? Nou dat ga ik jullie nu vertellen:

1. Weerwolf moord: een politieagent moet een moord oplossen die door een weerwolf gepleegd is. Een probleem: hij is zelf een weerwolf en heeft het naar gevoel dat hij verantwoordelijk is voor de moord.

2. The victim of the Sordimo family: er heeft een moord plaatsgevonden bij het Rijland Lyceum in Oegstgeest. Niguanta en Remy, twee tegenstrijdige persoonlijkheden komen bij elkaar om de moord op te lossen. Iedereen zegt dat het zelfmoord was maar Niguanta en Remy weten beter.

3. The beastslayer and I: Niteria probeert een goede vriend van haar uit de gevangenis te redden. Maar er is wel een probleem: ze moet een vampier doden. Alsof het niet genoeg is, haar gast, een beestslachter volgt hij overal en ze heeft ook nog eens te maken met bloeddorstige hondachtige monsters.

4. Niteria: haar levensverhaal. Na de dood van haar vijf beste vrienden keert ze terug naar het kleine dorpje van Dreonia. Wanneer ze vertrekt, is ze niet alleen, Rida, een jonge man zoekend naar avontuur besluit om haar te volgen zonder dat ze dat in de gaten heeft. Drin, Rida's beste vriend denkt dat Rida ontvoert is en gaat achter Rida aan. Ze komen alleemaal bij de Grote Stad terecht waar dromen maar ook je ergste nachtmerries uitkomen.

5. Lidia Day: een fanverhaal voor de filmserie Supernatural. Dean wordt langzaam door een demon gedood. Lidia moet hem snel helpen maar dit kan ze niet doen zonder de hulp van Sam.

6. Cursed ever after: nog een fanverhaal voor de filmserie Vampire Diaries. Simona is een 1000 jaar oud half vampier/ half weerwolf. Ze is verliefd op Damon omdat hij zo veel op Gabriel lijkt. Maar ze kan niet in de buurt komen van vampieren omdat ze ze eigenlijk niet uit kan staan en de kans dat ze hen vermoord zeer groot is.

No comments:

Post a Comment